O našoj tvrtki

Bastalec promet d.o.o.

Tvrtka BASTALEC PROMET d.o.o., osnovana je 2012. godine.
Direktorica tvrtke je Tajana Lipar, bacc. oec.

Još od 1970. godine obitelj Bastalec sinonim je za kvalitetu, tradiciju i povjerenje u proizvodnji i plasmanu svježe piletine i peradi. Ivan Bastalec je već na samom početku ustanovio načela po kojima smo i danas prepoznatljivi - zdravo, kvalitetno i pristupačno.

Image

Uz rast, razvoj i inovacije, važna nam je odrednica svih ovih godina i selo Blaškovec. Sačuvana priroda i autentičnost ovog našeg prigorskog sela nadomak Svetog Ivana Zelina stalna su nam inspiracija i poticaj da našim kupcima ponudimo najbolje od peradi, onakvu kvalitetu i domaći okus kakav su nekad naše bake stavljale na stol. Da bismo u tome uspjeli, znali smo da trebamo razvijati isključivo vlastitu prodajnu mrežu i izravnu distribuciju prema odabranim kupcima, uvijek i neprestano inzistirajući na kvaliteti.Velik broj zadovoljnih kupaca, stalna prisutnost u jelovnicima vrhunskih restorana te kritike i komentari vodećih kulinarskih majstora svakim danom potvrđuju ispravnost ove naše odluke. Već generacijama dokazujemo da perad može biti svježa, domaća i provjerena.

U kooperaciji tvrtka ima poslovnu suradnju sa cca 20-ak kooperanata, kojima se nabavljaju pilići za tov, hrana potrebna za ishranu pilića, a isto tako je osiguran i redovan veterinarski nadzor.

Image

Uzgoj i proizvodnja

S obzirom na to da se već više od 45 godina bavimo uzgojem peradi, možete biti sigurni da znamo što je najbolje u svakom dijelu njihovog puta "od polja do stola". Važna kategorija je svakako prehrana i tu uvijek moramo biti sigurni u kvalitetu hrane za našu perad.

Domaći mljeveni kukuruz i uravnotežena prehrana tijekom razvoja važni su kako bi meso na vašem stolu bilo bogato proteinima i zdravo. Naša perad ima odlične uvjete uzgoja, u prostoru sa stalnim pristupom čistoj vodi i uz stalni zdravstveni nadzor. Naša klaonica je među modernijim i bolje opremljenim pogonima, a uz tehnološke prednosti najveći naglasak stavili smo na kontrolu i sigurnost. Sva piletina i perad koja prođe kroz naš pogon minimalno je obrađena. Što znači da odmah stavljamo meso na tržnice i prodajna mjesta. Na taj način piletina i perad do kupca odmah dolazi svježa.

Image
Image

Distribucija

Uz vlastitu distribuciju vrlo se lako prilagođavamo potrebama kupaca.

Naša je specifična i konkurentna prednost i to što dvadeset i četiri sata dnevno, sedam dana u tjednu, imate kontakt s nekim od članova obitelji Bastalec, stoga je vrijeme dogovora, posebnih narudžbi ili interventnih isporuka zaista minimalno i uvijek smo vam na raspolaganju za specifične zahtjeve.

"Pravi domaći okus"

U današnje vrijeme visoke tehnologije i modernizacije svih koraka i procesa u ciklusima proizvodnje u različitim industrijama, pa tako i u prehrambenom, premalo se pažnje posvećuje starim, tradicionalnim metodama proizvodnje.

To je upravo ono što od konkurencije izdvaja našu tvrtku, gdje je prepoznata vrijednost ručnih metoda u proizvodnji i učinak koji imaju na kvalitetu, sigurnost i izvornost krajnjeg proizvoda, te su stoga u proizvodnim procesima zadržane neke metode koje se prvenstveno oslanjaju na ručnu obradu.

Slijedom iznesenog u pripremama je i realizacija projekta vlastite robne marke "Pravi domaći okus".

Krajnji nam je cilj u postojećim otežanim uvjetima privređivanja u ovoj djelatnosti ne samo zadržati postojeći obim proizvodnje već i određeni rast.

Image

Tečaj €/kn: 7,53450

Image

Pon - Ned 07:00 - 14:00

Kontakt

Pratite nas na

Posljednje objave