Radni proces tvrtke

Bastalec promet d.o.o.

Radni proces (ciklus) započinje narudžbom jednodnevnih pilića te osiguranjem odgovarajuće hrane za tov.

Tov u prosjeku traje 42-45 dana, a u kasnijoj fazi uzgoja, pilićima se daje hrana proizvedena na vlastitim poljoprivrednim površinama, čime se dobiva na kvaliteti proizvoda.

Nadalje, u posjedu smo klaonice peradi, koja ima dnevna klanja peradi, pa je prosjek klanja godišnje oko 400 tona peradi (pilići, patke, pure, guske).

Image
Image

Proizvodni pogon nalazi se u prizemlju na adresi Blaškovečka ul 28, a u proizvodnom dijelu smještene su:

  • komora za prihvat pilića,
  • prostorija za konfekcioniranje mesa (rasijecanje i obrada)
  • prostorija za toplinsku obradu mesa,
  • komora za prihvat svježeg mesa,
  • salionica i salamurnica,
  • komora za skladištenje gotovog proizvoda,
  • prostor za sanitaciju,
  • skladište ambalaže,
  • garderobe i sanitarni dio.

7 prodajnih mjesta

Najveći dio proizvodnje prodaje se kao svježa roba i to putem vlastite trgovačke mreže, gdje je tvrtka u posjedu 7 prodajnih objekata na lokacijama tržnica  - Sesvete, Kvaternikov Trg, Dolac, Trešnjevački plac i Gajnice, dok su prodajna mjesta Jastrebarsko i Sveti Ivan Zelina smještena u objektima koja se nalaze u samom centru tih naselja.

Naši, vlastiti proizvodi

Najveći dio proizvedenog pilećeg mesa uspijeva se dnevno plasirati kao "domaća obrada“, “grill obrada“ ili kroz pileći rasjek. Kako bi se riješili određeni zastoji na tržištu, manji dio (do najviše 20%) pilećeg mesa pretvara se u trajne suhomesnate proizvode. Naime, u sklopu klaonice peradi posluje i prerada pilećeg mesa, tako da sami snabdijevamo svoje trgovine, i kupce, vlastitim proizvodima kao što su: pileće hrenovke, pileća salama, pileći, "jeger“, pileća pašteta.

Klanja se redovito prijavljuju u VETI sustavu nadležnog Ministarstva, a istima je prisutan ovlašteni veterinar.

Poslovni procesi usklađeni su s normama sustava HACCP, koji osigurava integrirano upravljanje kvalitetom hrane.

Image

Dugogodišnji, provjereni kupci

S ponosom ističemo da surađujemo s vodećim državnim institucijama i tvrtkama, veleposlanstvima, prestavništima stranih tvrtki i organizacija, hotelima, restoranima i catering kućama, a zbog certifikata i izvrsnosti naših proizvoda preferirani smo dobavljač i raznih vjerskih institucija. Imamo mrežu od 7 vlastitih prodajnih mjesta na svim većim tržnicama u Zagrebu i okolici.

Piletinu i perad Bastalec često ćete vidjeti i u brojnim televizijskim kulinarskim emisijama, a velik je i broj novinarskih članaka i recenzija kulinarskih stručnjaka u kojima su naši proizvodi ocijenjeni najvišim ocjenama i pohvalama.

Politika kvalitete

Svima je važno da hrana koja dolazi na jelovnik restorana, hotela ili institucije te na obiteljski stol bude zdrava i sigurna. Mi isto tako već desetljećima radimo na tome da proizvodi pod imenom Bastalec budu prepoznati kao svježi i sigurni proizvodi najveće kvalitete. Za nas je to puno više od samog uzgoja i proizvodnje peradi. Uključeni smo u svaki korak i predani svom poslu, jer želimo biti sigurni da svaki naš kupac zna kako od obitelji Bastalec uvijek može očekivati samo najbolje.

Tečaj €/kn: 7,53450

Image

Pon - Ned 07:00 - 14:00

Kontakt

Pratite nas na

Posljednje objave